13 thoughts on “UI DASHBOARD USERFORM EXCEL PART 1 | EXCEL & VBA TUTORIAL

    Oyex Sabiansyah

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    Sip mas

    Amrullah Nafil

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    Assalamualaikum, Mas erwin, ofice pake apa? 365 atau yg lain… terimaksih

    SUPRA YITNO

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    Mas Erwin bikin tutorial cara import & export data ke aplikasi yg sudah direvisi mas kalo ada waktu

    Joshua Sabarman

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    Kenapa nggak pake pivot aja ya?

    Steady Mario

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    awesome

    Baliong Erewiong

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    Good one bro, its very amazing because everytime you are bringing it to another level, excel has the power to manage a huge set of data but people don see that
    thank, you are doing an amazing job helping people in the field of data science!!

    Maryam Cuby

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    Mas tanya dong.., npa y klo sheet kita sembunyikan lalu kita ingin menginput data ato print out data sheetnya tidak ditemukan.., mohon infonya mas.., terimakasih..,

    foto copy

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    waktu di masukin ke userform file ppt nya jadi pecah2 bg, solusinya gimana?

    ADE KARYADI

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    Keren bang, ijin Download buat referensi chanel saya

    SaungbluesKyConcept

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    Bang riquest buat slip gaji yang bisa export pdf dan send via email ke banyak karyawan, terimakasih

    Alpha Delta Indo

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    Amazing

    Marcelo Maltezi Pedro

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    Olá Erwin. Aqui no Brazil vou te acompanhar e gostei muito do seu dashboard. Parabéns. Serei seu seguidor apesar de não conhecer sua língua, mas o excel é unversal. Obrigado.

    Samuel Francisco García

    (September 16, 2020 - 4:33 pm)

    Which system do you use in all your tutorials 64 bits o 32 bits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *